anti-age & radiance

gezichtsbehandelingen

ABSOLUTE YOUTH

Een geheel nieuwe en intensieve anti-aging solution ter bestrijding van rimpels en slappe huid. De vullende en gladmakende werking vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Door een persoonlijk afgestemde herstructureringsmassage verminderen je rimpels en ontspannen je gelaatstrekken. Resultaat: je gezicht krijgt zijn jeugdige uitstraling terug.

60min.
CELLULAR RENEWAL

Deze regeneratieve verzorging, speciaal ontwikkeld voor de rijpe, doffe en slappe huid, is rijk aan mariene AHA en enzymen. Het stimuleert een intense celvernieuwing, waardoor je huid weer stralend en ‘nieuw’ wordt. Ervaar het verbluffende effect!

60min.
FIRM & LIFT

Deze uitgebreide behandeling helpt de huid om zijn veerkracht te herstellen en is daardoor ideaal voor iedere huid die wat extra versteviging kan gebruiken. De kern van deze behandeling bestaat uit uitzonderlijk effectieve mariene ingrediënten, in combinatie met massagetechnieken die rimpels tegengaan en de huid verstevigen.

60min.
OXYGEN & RADIANCE

Deze verzorging geeft het afweermechanisme van de gestreste en verstikte huid een boost, door gebruik te maken van een hoge concentratie mineralen, sporenelementen en vitamines. Je huid is weer sterk, glad en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

60min.