Créateur de cosmétique marine

Duurzaamheid is een groeiende trend in verschillende aspecten van het dagelijks leven, en dit omvat ook cosmetica. Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid in cosmetica vanwege zorgen over het milieu, persoonlijke gezondheid, ethiek en waarden, dierenwelzijn en de toenemende beschikbaarheid en bewustwording van duurzame opties. Het Franse merk Thalion is zich daar vanaf haar oprichting al van bewust geweest. in Plouguerneau in Bretagne, in het hart van de Iroise Zee, die door Unesco is geclassificeerd als een ‘Wereld Biosfeer Reservaat’, mag Thalion gebruik maken van het grootste zeewierveld van Europa. Dankzij unieke extractieprocessen slaagt Thalion erin al het goede van algen te verwerken in hoogwaardige verzorgingsproducten en uitzonderlijke behandelingen.

Waarom zou Thalion perfect bij jou passen?

  • Milieuvriendelijke productie: We hebben duurzaamheid in gedachten in elke ontwerpfase. Als professioneel merk vinden we het belangrijk om onze planeet door te geven en te beschermen voor toekomstige generaties. Als jou dit ook aanspreekt dan willen we graag met je samenwerken om de wereld van schoonheid een stap verder te brengen.
  • Natuurlijk formuleringsbeleid: Thalion creëert formules met een hoge zintuiglijke aantrekkingskracht, gemaakt van gepatenteerde actieve ingrediënten afkomstig uit de oceaan. Wij werken onophoudelijk aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. We sluiten alle controversiële stoffen uit om te garanderen dat onze formules onschadelijk en effectief zijn.
  • Officieel erkende know-how: Thalion oogst al haar algen zelf en beheerst elke stap van de verwerking, van grondstof tot eindproduct. Al onze producten worden bedacht, ontworpen en gemaakt in Bretagne, in de stad Plouguerneau. Wij zijn het enige professionele merk dat officieel erkend is door de Franse overheid.
  • Ondersteuning en training: Als onze partner krijg je toegang tot uitgebreide ondersteuning en training voor jou en jouw team. Ons toegewijde team van experts staat klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de perfecte producten die aansluiten bij jouw behoeften en wensen.
  • Marketingkracht: Met onze uitgebreide ervaring in de schoonheidsindustrie hebben we een sterk marketingteam dat jouw salon onder de aandacht kan brengen bij je klantenbestand. Thalion producten zijn nergens online te koop, maar enkel verkrijgbaar via professionele schoonheidssalons en wellness centra.

Vraag jouw pakket aan of geef je op voor de Experience Days

Ben jij ook op zoek naar een nieuw merk cosmetica om je klanten te behandelen met hoogwaardige producten en innovatieve behandelingen? Wacht dan niet langer om jouw schoonheidssalon naar nieuwe hoogten te tillen! Neem vandaag nog contact met ons op om een Thalion informatiepakket te bestellen of je op te geven voor een van de Brand-Experience Days.

Programma Thalion Experience

8:45 - 9:30
Inloop en ontvangst

9:30
Opening door de dagvoorzitter

09:45 - 10:45
Wat is Thalassotherapie? De gezondheidsvoordelen en huidverbetering door middel van Marine Cosmetica.

10:45 - 11:00
Koffiepauze

11.00-12.00
Thalion en duurzaamheid

12:00-12:30
Algen als ingrediënt

12:30-13:15
Uitgebreid lunchbuffet

13:15 - 14:45
Product proeverij: praktische kennismaking met de belangrijkste producten van Thalion. Een ware geur en textuurbeleving.

14:45 - 15:15
Theepauze

15:15 - 16:30
Demonstratie Thalisense, een unieke zintuiglijke ervaring ontworpen om zowel lichaam als geest in een diepe staat van ontspanning te brengen, met 100% natuurlijk ingrediënten.

Testimonials klanten

Ja, ik wil meer weten over Thalion