thali'sens rituals

beautyrituelen behandelingen

ANTI JET-LAG ILLUMINATING FACIAL

Dit gezichtsritueel met 'verlichtend effect' nodigt je uit om tijdloos te ontspannen. Na een make-upverwijdering en een zachte peeling geniet je van de warme omvattende bewegingen van de massage. De tekenen van vermoeidheid vervagen en je huid krijgt een gezonde gloed.

45min.
DETOXIFYING ORIENTAL ITINERARY

Met warme bewegingen zorgt dit ritueel ervoor dat het lichaam zicht ontdoet van gifstoffen, met een prachtige huid als resultaat. Het lichaam wordt teruggebracht naar een gevoel van welzijn, in de oosterse traditie van zuiverheid.

120min.
ENERGIZING AMAZONIAN ESCAPADE

Thoughts of a humid atmosphere, of luxuriant and wild vegetation. This mysterious ritual speaks of warmth and life: invigorating, it is perfect to give new energy of a new departure and to feel happy in itself.

120min.
RELAXING POLYNESIAN JOURNEY

Dit mysterieuze ritueel roept beelden op van een vochtige atmosfeer en een weelderige en wilde vegetatie. De handelingen draaien om warmte en leven: verkwikkend en een perfecte bron van nieuwe energie.

120min.
REVITALIZING ATLANTIC DIVE

Dit ritueel is als een zachte streling die ons leidt naar een plezierige wereld zonder stress en agitatie. Het lichaam geniet van een pure ontspanning, omgeven door de parfums van de tiarebloem en kokosnoot.

120min.